Shinrin yoku (bosbaden)

Laat je onderdompelen in de natuur met onze Shinrin yoku (bosbaden) sessies. Shinrin yoku, ook wel bekend als 'bosbaden', is een Japanse praktijk die draait om het bewustzijn van de natuur om ons heen. Door je onder te dompelen in het bos, kun je je stress verminderen, je immuunsysteem versterken en je algemene welzijn verbeteren.


Wat is Shinrin yoku?

Shinrin yoku betekent letterlijk 'bosbaden' in het Japans. Het is geen letterlijk baden in water, maar eerder baden in de atmosfeer van het bos. Tijdens een Shinrin yoku sessie richten we ons op het gebruik van al onze zintuigen om volledig op te gaan in de natuur om ons heen. Dit helpt om stress te verminderen, de focus te verbeteren en de algehele gemoedstoestand te verbeteren.


Voordelen van Shinrin yoku

  • Stressvermindering
  • Verbeterde concentratie
  • Versterking van het immuunsysteem
  • Verhoogd gevoel van welzijn

Waarom kiezen voor Shinrin yoku bij Chowa Coaching?

Bij Chowa Coaching hebben we een diepgaande kennis van Shinrin yoku en de voordelen ervan voor de geestelijke gezondheid. Onze sessies zijn gericht op het bieden van een rustgevende en helende ervaring, waarbij je volledig kunt ontspannen en genieten van de natuur om je heen. Onze gecertificeerde gids begeleidt je door het proces en helpt je om de voordelen van Shinrin yoku te maximaliseren.


Ervaar de rust en herstelkracht van Shinrin yoku

Neem vandaag nog contact met ons op om een Shinrin yoku sessie te boeken.